Theorie-opleiding pakketten T-rijbewijs

Voordat het tractorrijbewijs behaald kan worden, moeten eerst een tweetal officiële examens afgenomen worden bij het CBR. In het eerste examen wordt de theorie behandeld. Het theorie-examen mag al afgenomen worden als de deelnemer 15,5 jaar oud is. Er is een regulier examen beschikbaar, een examen met extra tijd of een voorleesexamen. Pas als het theorie-examen met een goed resultaat is afgerond, kan er worden gestart met de praktijklessen.

Voor de theorie-opleiding bieden wij de keuze uit de volgende twee pakketten:

Pakket 1: E-learning + terugkommiddag + theorie-examen

Het E-learning pakket is ideaal voor mensen die zelfstandig vanuit huis willen leren voor het theorie-examen. Met dit online educatiemiddel kan vanaf elke locatie geleerd worden. Periodiek wordt door ons een ‘terugkommiddag’ gepland, waar de deelnemers de gelegenheid krijgen om de verduidelijking van de stof te krijgen en vragen te stellen. Direct aansluitend wordt het theorie-examen afgenomen. Let op: De terugkommiddag is geen lesmiddag!

Pakket 2: Klassikale theorie cursus + theorie-examen

Tijdens de theorie cursus wordt alle stof behandeld die getoetst zal worden tijdens het theorie-examen. De te leren stof wordt klassikaal behandeld. Het voordeel van klassikaal leren is dat je ook leert van je medecursisten. Om je thuis goed voor te bereiden krijg je E-learning er gratis bij!!

Eerstvolgende theoriecursus:

6x donderdagavond 19.00 – 21.00 uur

  • Start 17 januari 2019 t/m 21 februari 2019
    Examen in overleg

Prijsopgave theorie-opleiding tractorrijbewijs

 

Excl. 21% BTW

Incl. 21% BTW

Pakket 1: E-learning + terugkommiddag + theorie-examen

€ 250,00

€ 302,50

Pakket 2: Theorie cursus + theorie-examen

€ 499,50

€ 604,36

BTW vrije opleidingen voor particulieren en instellingen

Kreeft Opleidingen is één van de weinige aanbieders in Nederland van Rijopleidingen en Arbo en veiligheid opleidingen die erkend is door het CRKBO. Om in aanmerking te komen voor een CRKBO – certificaat worden alle aspecten van de beroepsopleiding volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Kreeft Opleidingen voldoet aan de strengste eisen, waardoor u niet alleen gegarandeerd bent van goede kwaliteit, wij kunnen onze diensten ook nog eens aanbieden tegen een 0% BTW tarief.

Deze regels bepalen dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Een instelling past de BTW-vrijstelling toe als deze beroepsonderwijs verzorgt (de belastingdienst bepaalt of hier sprake van is) en is ingeschreven bij het CRKBO. Het vrijgestelde bedrag wordt niet in de BTW-aangifte vermeld.

Door deze regeling kunnen wij de volgende prijzen aanbieden voor theorie-opleidingen:

 

Vrij van BTW

Pakket 1: E-learning + terugkommiddag + theorie-examen

€ 265,00

Pakket 2: Theorie cursus + theorie-examen

€ 525,00

Aanmelden voor het tractorrijbewijs

Kreeft verzorgt praktijkopleidingen voor het T-rijbewijs op haar vestigingen in Drachten, Hardenberg en Hoogeveen. Voor groepen kan dit echter op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden. Via de website van Kreeft Opleidingen kunt u zich direct online inschrijven voor een van onze praktijk- of theorieopleidingen voor de tractor. Bij vragen over het behalen van het T-rijbewijs, kunt u ook direct online contact met ons opnemen.

*Verplicht