T-rijbewijs theorieles

Het examen voor T-rijbewijs bestaat (net als het examen voor het rijbewijs B) uit twee delen, een theorie deel en een praktijk deel. Voordat je het praktijk examen mag doen zul je eerst het theorie-examen met een voldoende afgesloten moeten hebben. Het theoretische examen is een toets met 50 vragen, waarvan je 37 goed moet beantwoorden om te slagen. De kosten voor het T-rijbewijs theorie examen bedragen 40 euro. Bekijk ook de volledige prijsopgave voor de theorie-opleiding.

Je kunt al theorie-examen doen wanneer je 15,5 jaar bent. Er is een regulier examen beschikbaar, een examen met extra tijd of een voorleesexamen.

T-rijbewijs theorie examenpakketten

Voor de theorie-opleiding biedt Kreeft je de keuze uit twee pakketten:

  • Pakket 1: E-learning + terugkommiddag + theorie-examen
  • Pakket 2: 3-daagse cursus + theorie-examen

Bekijk onze theoriepakketten voor meer informatie en een overzichtelijke prijsopgave.

Upgrade Theorie-opleiding

Kreeft Opleidingen biedt je de mogelijk om een upgrade aan te schaffen. Door te kiezen voor de upgrade kun je aansluiten bij de klassikale lessen en mag je gebruik blijven maken van de E-learning module. Maak je al gebruik van de klassikale lessen dan is het mogelijk om jouw pakket te upgraden met E-learning. Hierdoor kun jezelf de theorieopleiding volledig aan laten sluiten op jouw behoefte en wensen.

Theorie les tractor rijbewijs

Aanmelden voor het tractorrijbewijs

Kreeft verzorgt praktijkopleidingen voor het T-rijbewijs op haar vestigingen in Drachten, Hardenberg en Hoogeveen. Voor groepen kan dit echter op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden. Via de website van Kreeft Opleidingen kunt u zich direct online inschrijven voor een van onze praktijk- of theorieopleidingen voor de tractor. Bij vragen over het behalen van het T-rijbewijs, kunt u ook direct online contact met ons opnemen.

*Verplicht