T-rijbewijs theorieles

Het examen voor T-rijbewijs bestaat (net als het examen voor het rijbewijs B) uit twee delen, een theorie deel en een praktijk deel. Voordat je het praktijk examen mag doen zul je eerst het theorie-examen met een voldoende afgesloten moeten hebben. Bekijk ook de volledige prijsopgave voor de theorie-opleiding.

Je kunt al theorie-examen doen wanneer je 15,5 jaar bent. Er is een regulier examen beschikbaar, een examen met extra tijd of een voorleesexamen.

T-rijbewijs theorie examenpakketten

Voor de theorie-opleiding biedt Kreeft je de keuze uit twee pakketten:

  • Pakket 1: E-learning + terugkommiddag + theorie-examen
  • Pakket 2: Klassikale theoriecursus + theorie-examen

Bekijk onze theoriepakketten voor meer informatie en een overzichtelijke prijsopgave.

Theorie les tractor rijbewijs

Hoogste T-rijbewijs slagingspercentage

Cijfers van het Centraal Bureau voor de rijvaardigheid (CBR) geven weer dat Kreeft Opleidingen het hoogste slagingspercentage van Nederland heeft voor het T-rijbewijs. Het gemiddelde slagingspercentage in Nederland is 65%, bij Kreeft Opleidingen is dat 85%!

Meld je daarom nu aan voor de opleiding tractor rijbewijs

Aanmelden voor het tractorrijbewijs

Kreeft verzorgt praktijkopleidingen voor het T-rijbewijs op haar vestigingen in Drachten, Hardenberg en Hoogeveen. Voor groepen kan dit echter op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden. Via de website van Kreeft Opleidingen kunt u zich direct online inschrijven voor een van onze praktijk- of theorieopleidingen voor de tractor. Bij vragen over het behalen van het T-rijbewijs, kunt u ook direct online contact met ons opnemen.

*Verplicht