T-rijbewijs praktijkles

Op het moment dat je 16 wordt kun je beginnen aan een praktijkopleiding voor je T-rijbewijs. Deze kan naar wens ingepland worden, een spoedopleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Bij de praktijkopleiding krijg je rijlessen op de openbare weg en bijzondere verrichtingen. Bekijk alle praktijk pakketten met volledige prijsopgave.

Elke locatie in Nederland

Kreeft verzorgt praktijkopleidingen voor het tractor rijbewijs op haar vestigingen in Drachten, Hardenberg en Hoogeveen. Voor groepen kan dit echter op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden.

Om het praktijkpakket zo goed mogelijk op jou af te stemmen start je met een intest. Deze intest duurt 2 uur en zorgt ervoor dat je een gericht advies krijgt over het aantal benodigde lessen.

Ervaren instructeurs

In tegenstelling tot veel andere opleiders heeft Kreeft Opleidingen al geruime ervaring met lesgeven in de sector. Voor de landbouw en veeteelt verzorgt het bedrijf al jaren specifieke trainingen zoals 'Het nieuwe rijden voor landbouwvoertuigen', 'Nascholing voor landbouwvoertuigen' en 'Chauffeur veetransport'. De opleidingen worden verzorgd door ervaren instructeurs die weten waar ze het over hebben.

Praktijk les tractor rijbewijs

Aanmelden voor het tractor rijbewijs

Kreeft verzorgt praktijkopleidingen voor het T-rijbewijs op haar vestigingen in Drachten, Hardenberg en Hoogeveen. Voor groepen kan dit echter op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden. Via de website van Kreeft Opleidingen kunt u zich direct online inschrijven voor een van onze praktijk- of theorieopleidingen voor de tractor. Bij vragen over het behalen van het T-rijbewijs, kunt u ook direct online contact met ons opnemen.

*Verplicht