Praktijkopleiding pakketten T-rijbewijs

Het praktijkexamen is de gelegenheid dat je aan kunt tonen dat je het voertuig in alle opzichten onder uiteenlopende omstandigheden beheerst. Vanaf 16 jaar kan er begonnen worden met de praktijkopleiding voor het T-rijbewijs. Deze praktijkopleiding kan volledig naar eigen wens samengesteld worden. De praktijkopleiding bestaat uit rijden op de openbare weg, het uitvoeren van bijzondere verrichtingen en het uiteindelijke praktijkexamen. 

Om het praktijkpakket zo goed mogelijk af te stemmen op jou persoonlijk, wordt er gestart met een intest. Deze kennismakingstest duurt 2 uur en zorgt ervoor dat een gericht advies uitgebracht wordt over het aantal benodigde lessen.

Prijsopgave praktijkopleiding tractorrijbewijs

 

Excl. 21% BTW

Incl. 21% BTW

Intest (2 uur)

€ 150,00

€ 181,50

12 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 1.295,00

€ 1.517,60

16 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 1.595,00

€ 1.880,60

20 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 1.895,00

€ 2.243,60

24 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 2.195,00

€ 2.606,60

Eigen verklaring m.b.t. aanvraag praktijkexamen T

€ 34,80

€ 34,80

BTW vrije opleidingen voor particulieren en instellingen

Kreeft Opleidingen is één van de weinige aanbieders in Nederland van Rijopleidingen en Arbo en veiligheid opleidingen die erkend is door het CRKBO. Om in aanmerking te komen voor een CRKBO – certificaat worden alle aspecten van de beroepsopleiding volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Kreeft Opleidingen voldoet aan de strengste eisen, waardoor je niet alleen gegarandeerd bent van goede kwaliteit, wij kunnen onze diensten ook nog eens aanbieden tegen een 0% BTW tarief.

Deze regels bepalen dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Een instelling past de BTW-vrijstelling toe als deze beroepsonderwijs verzorgt (de belastingdienst bepaalt of hier sprake van is) en is ingeschreven bij het CRKBO. Het vrijgestelde bedrag wordt niet in de BTW-aangifte vermeld.

Door deze regeling kunnen wij de volgende prijzen aanbieden voor praktijkopleidingen:

 

Vrij van BTW

Intest (2 uur)

€ 159,00

12 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 1.349,00

16 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 1.669,00

20 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 1.985,00

24 uur praktijkles inclusief praktijkexamen

€ 2.299,00

Eigen verklaring m.b.t. aanvraag praktijkexamen T

€ 34,80

Hoogste slagingspercentage van Nederland

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de rijvaardigheid (CBR) uit 2018 is gebleken dat cursisten bij Kreeft Opleidingen het hoogste slagingspercentage van Nederland hebben voor het T-rijbewijs. Het gemiddelde slagingspercentage bij Kreeft Opleidingen is 85%, in Nederland ligt dat gemiddelde op 65%. 

Wil jij ook je tractor rijbewijs halen via Kreeft Opleidingen? Meld je dan aan voor het T-rijbewijs. 

Aanmelden voor het tractorrijbewijs

Kreeft verzorgt praktijkopleidingen voor het T-rijbewijs op haar vestigingen in Drachten, Hardenberg en Hoogeveen. Voor groepen kan dit echter op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden. Via de website van Kreeft Opleidingen kun je direct online inschrijven voor een van onze praktijk- of theorieopleidingen voor de tractor. Bij vragen over het behalen van het T-rijbewijs, kun je ook direct online contact met ons opnemen.

*Verplicht